Tecrübe Paylaşımları

thumbnail-nsp2_1622992133.png (626 KB)

Araştırma Derecesi Sonrası Başarılı Kariyer Yolları: Deneyim Paylaşımı Etkinliği

Tarih: 17 Haziran 2021

Saat: 14:00 (İngiltere saatiyle)

16:00 (Türkiye saatiyle)

Yer: ZOOM

Essex Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi, lisansüstü araştırma öğrencileri ve sosyal bilimlerle ilgilenen genç araştırmacılar için deneyim paylaşım etkinliği düzenlemektedir. Akademik ve diğer sektörlerde deneyimli doktora mezunlarından oluşan konuşmacıların katıldığı; iş arayanların akademik veya profesyonel kariyer yollarına yönelik deneyimlerini, mücadelelerini ve başarı sırlarını  paylaşacakları bir platform oluşturmak amaçlanmaktadır. Bu panel, katılımcıların diyaloga katılmaya ve kariyer yolculuğunun çeşitli yönleriyle ilgili soruları konuşmacılara iletmeye teşvik edildiği etkileşimli bir etkinliktir.

Konuşmacılar:

Doç. Dr. Aaron Reeves - Oxford Üniversitesi, Sosyal Politika ve Müdahale Bölümü

Yrd. Doç. Dr. Roxana Diana Baltaru - Warwick Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü

Ar. Gör. Dr. Sait Bayrakdar - King's College London, Eğitim, İletişim ve Toplum Bölümü

Araştırmacı Dr. Wouter Zwysen - Avrupa Sendikalar Enstitüsü

Düzenleyenler:

Prof. Dr. Ayşe Güveli - Essex Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü

Doç. Dr. Mehmet Fatih Aysan - Marmara Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü

Sanjaya Aryal - Essex Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü, Doktora Adayı

Etkinliği YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz: https://youtu.be/2QRFRMBmM0M

Bu sayfa Nüfus ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 11.02.2024 21:02:19 tarihinde güncellenmiştir.