Merkez Konuşmaları

whatsapp-image-2022-07-08-at-43252-pm_1657372620.jpeg (94 KB)

Introduction to the European Social Survey

Doç. Dr. Mathew Creighton - College Dublin Üniversitesi, Sosyoloji

Dr. Creighton, UCD Sosyoloji Bölümünde  yardımcı doçent olarak görev yapmaktadır ve doktora derecesini UPenn'den Sosyoloji ve Demografi alanında almıştır. Sosyoloji Bölüm Araştırmaları ve Uzamsal Demografi yüksek lisans programının direktörüdür. Aynı zamanda Avrupa Sosyal Anketi'nin ulusal koordinatörlüğünü yapmaktadır. Kendi ifadesiyle, "kendi ilkeleri doğrultusunda, sürekli işbirlikçi ve disiplinlerarası bakış açısına adanmış" olduğunu belirtmektedir. Yeni kitabı "Xenophobe: Göç Çağında Maskelenmiş Hoşgörüsüzlük" şu anda Columbia Üniversitesi Yayınları'ndan yayımlanmıştır.

Tarih: 19 Temmuz 2022

Saat: 18:00

Yer: ZOOM

Etkinliği YouTube kanalından izleyebilirsiniz: https://youtu.be/vnkWrAIWz3k

Bu sayfa Nüfus ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 10.08.2023 13:53:58 tarihinde güncellenmiştir.