Doç. Dr. Aslıhan Nişancı'nın Erasmus+ Proje Başarısı

Aslıhan Nişancı Proje s1.png (224 KB)

Doç. Dr. Aslıhan Nişancı’nın Marmara Üniversitesi adına başvurduğu “Gençlerin Depreme Dayanıklılığının Dijital Müdahaleler Yoluyla Arttırılması” başlıklı proje, Erasmus+ KA210 Gençlik Alanında Küçük Ölçekli Ortaklıklar programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Marmara Üniversitesi tarafından koordine edilecek projenin diğer ortakları Università degli Studi di Messina (İtalya), Humak University of Applied Sciences (Finlandiya), Harran Üniversitesi, Sosyal Uyum ve Girişimcilik Derneği ve Marmara Belediyeler Birliği’dir. Bir yıl sürecek proje kapsamında katılımcı ülkelerde düzenlenen çalıştaylar sonucunda çeşitli proje çıktıları üretilecektir. Bu çıktılar arasında yapay zeka destekli chatbotlar, interaktif animasyon videoları, çok dilli bir rehber kitap ve akademik makaleler bulunmaktadır.